Sådan får du et usikret billån

Hvis du overvejer at få en usikret lån, skal du sørge for at du nemt kan betale lånet i stedet for at lade det fortsætte med at spiral ud af kontrol. Følg disse trin for at hjælpe med at få usikrede lån til at fungere for dig.

Finansstatus på mindre end 30 dage. Bekræft og sammenlign tilbud fra kreditkortselskaber, banker, finansieringsbureauer, selv online långivere. tråde afslører ofte skjulte gebyrer såsom applikationsgebyrer, sene gebyrer, årlige gebyrer og tilbagebetalingsgebyrer. finde ud af, hvilke satser og vilkår er tilgængelige for en usikret lån på forskellige långivere, og sammenligne dem med en skriftlig liste over mulige långivere.

Bestem din berettigelse. Den mest afgørende del af at finde penge, som du har brug for hurtigt, er at sikre, at det er den rigtige form for lån til dig. Der er flere typer af lån, uanset om det er en virksomhed lån eller et personligt lån.

Beregn din indkomst. For at få en usikret lån, skal din indkomst niveau opfylde eller overstige, hvad der er fastsat af de fleste långivere. Du bliver nødt til at give oplysninger om dine nuværende resultatopgørelser, seneste selvangivelser og kontoudtog. Selv hvis du er ansat i en virksomhed, der leverer en lønseddel plan, udfylde din indkomstopgørelser, som om du stadig er selvstændig.

Beregn din gæld. Tag alt fra dine sidste to lønsedler for at se, hvor meget gæld du har. Hvis du har arbejdet året igennem uden større gæld (f.eks. lånekapital, lidet kendte lån eller kreditkortbetalinger), kan du muligvis bruge disse oplysninger som gældskvote. For sikrede lån, bestemme, hvor meget egenkapital du har i din ejendom, eller hvor meget i din kontrol og opsparingskonti. Træk dette fra det samlede beløb for din gæld. Hvad der er tilbage er din gæld-til-indkomst-forholdet, eller det beløb, du har tilovers efter alle dine regninger er betalt.

Få forhåndsgodkendt til et billån. Hvis du lader flere lånebureauer eller banker vide, at du er interesseret i et billån, vil de komme i kontakt med dig. Forhåndsgodkendelse betyder, at långiver har gennemgået dine finansielle oplysninger og fastslået, at din kreditværdighed er høj nok til at udvide dig et lån. Når du får forhåndsgodkendt til et lån, er du ofte fri til at ansøge med det samme.

Ansøg om et lån. Hvis du opdager, at forhåndsgodkendelse ikke er nok information, kan du begynde at ansøge om lån. Hvis køretøj eller kreditkort, som du har bruger din kredit, kan du også ansøge om usikrede lån. Der er flere forskellige typer af lån. Nogle er kortsigtede, men du vil gerne være sikker på, at du kan betale lånet inden for kort tid. Hvis du ansøger om dit lån online, skal du muligvis betale et gebyr for at ansøge om lånet. Derudover er der sikrede lån, der kræver pant på din ejendom, og usikrede lån (eller ingen lån), der er afhængige af din kreditværdighed.

Reparer din kredit. For at få en god handel, skal du tjekke din rapport mindst én gang, før du helt tæt på lånet. Der er flere steder, der vil forklare, hvordan du også kan måle din kredit score ved at kontrollere din rapport gratis.

Shop, indtil du finder det rigtige lån. Husk, at finde et lån, der virker for dig kan betyde at spare en masse penge. For eksempel kan vælge den laveste rente på et sikret lån spare omkring 100 i løbet af lånets levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *